2020. October 23., Friday

Kapcsolat | Ügyfélvonal: 1818 | | Magyarország.hu keresés:

Segítség | Beállítom kezdőlapnak! | Fizessen elő a Magyarország.hu RSS csatornáira!RSS

Magyarorszag.hu - Hirdetmények

Figyelem! Töltse le a hirdetmény legfrissebb változatát

Üdvözöljük a közigazgatási hirdetmények oldalán!

A honlapon a jogszabályokban  meghatározott   közigazgatási intézmények tesznek eleget közzétételi kötelezettségüknek. A honlapon többféle módon kereshet a hirdetmények között!

Probléma esetén írásos segítséget az  info@magyarorszag.hu   e-mail címen kérhet.

Felhívjuk figyelmét, hogy az elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása érdekében az adás-vételi és a haszonbérleti szerződés hirdetményi úton történő közlésére vonatkozó eljárási szabályokról szóló 474/2013. kormányrendelet alapján a honlapon közzétett tájékoztatók nem minősülnek szerződésközléseknek.

Lejáró hirdetmények

  1. Adás-vétel - Újléta hrsz.: 039/8
  2. Adás-vétel - Fityeház hrsz.: 076/1
  3. Adás-vétel - Pétfürdő hrsz.: 0303/108
  4. Adás-vétel - Felpéc hrsz.: 0154/18
  5. Adás-vétel - Rábatamási hrsz.: 018/49 hrsz.

Tovább »

Címkék

Tovább a teljes listához »

Segítség

Mire szolgál a Hirdetmények weboldal?

A Hirdetmények oldalon a Közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2016. évi CL. törvényben meghatározott hatóságok, a 474/2013. (XII. 12.) Korm. rendelete az elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása érdekében az adás-vételi és a haszonbérleti szerződés szerint a Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszerhez (Központi Rendszer - KR) csatlakozott hivatalok tehetnek eleget közzétételi kötelezettségüknek.

Hogyan kereshet hirdetményt?

Az oldalon csak aktuálisan kifüggesztett hirdetményeket talál. A hirdetmény nyitóoldalán alapértelmezettként a 20 legutoljára kifüggesztett hirdetmény látható.

A hirdetmények közötti keresésre a nyitólap tetején található egyszerű kereső szolgál. Ha pontosítani szeretne a keresésen, akkor használhatja a részletes keresőt is, ahol a hirdetmény főbb adatait megadva tudja szűkíteni a keresési találatot.

Ha szeretné folyamatosan követni a hirdetmények felkerülését, akkor iratkozzon fel az oldal RSS csatornájára, így minden az oldalra frissen felkerülő hirdetményről értesítést kap!

Hogyan tudok hirdetményt beküldeni?

Ahhoz, hogy az érintettek hirdetményeket tudjanak beküldeni, először csatlakozniuk kell a Központi Rendszerhez. A csatlakozással létrejön az intézmény hivatali kapuja (HKP), amelyen keresztül biztonságosan eleget tudnak tenni adatszolgáltatási kötelezettségüknek.

  1. 2016. évi CL. törvényben meghatározott hatóságok az itt leírt módon tudnak csatlakozni. Az Ügyfélkapu szolgáltatásaihoz történő kapcsolódás műszaki specifikációját a a BKSZ interfész-specifikáció (korábban KIB 21.) tartalmazza.
  2. Felhívjuk a figyelmet, hogy a csatlakozás egyik feltétele az Ügyfélkapu-regisztráció, amelyről információt az Ügyfélkapu azonosítási szolgáltatás talál.

A hirdetmény beküldésének lépései:

Hirdetményt beküldeni egy erre rendszeresített elektronikus nyomtatványon lehet.
A nyomtatvány kitöltéséhez szükség van az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) program legfrissebb verziójára.

Felhívjuk figyelmét, hogy nyomtatvány kitöltése kizárólag az ÁNYK program segítségével lehetséges.

A telepítés lépései:

1. lépés
Első lépésben kérjük, győződjön meg arról, hogy számítógépén telepítve van-e a JAVA futtatókörnyezet legfrissebb verziója. Ennek ellenőrzéséhez kattintson ide. A felugró ablakban láthatja az ellenőrzés eredményét. Ha a JAVA futtatókörnyezet megfelelő, akkor a számítógép készen áll a következő lépésre, kérjük, térjen át a 3. pontra.

2. lépés
Amennyiben az Ön gépén nincs telepítve a JAVA futtatókörnyezet (JRE), vagy a már telepített futtatókörnyezet verziószáma nem megfelelő, úgy kattintson ide a JAVA futtatókörnyezet telepítéséhez.

Bizonyos időközönként ajánlott a JAVA alkalmazás frissítése (www.java.com).


3. lépés
Telepítse gépére az Általános Nyomtatványkitöltő programot (ÁNYK). Az ÁNYK keretprogram telepítéséhez kérjük, kattintson ide.

Töltse le a kitöltőprogramot!

4. lépés
A keretprogram telepítése után az Ön számítógépe már alkalmas arra, hogy a nyomtatványt is telepítse.

Töltse le a nyomtatványt!


A nyomtatványt letöltés után telepíteni kell a számítógépre, ehhez kattintson duplán a KRTAR_hirdetmeny.jar fájlra, és kövesse az utasításokat. Telepítés után – a korábban már telepített – ÁNYK programmal beolvasható a nyomtatvány.

A nyomtatvány kitöltéséhez segítséget ide kattintva kaphat (PDF). Kérjük, mielőtt kitöltené a nyomtatványt, mindenképp töltse le és olvassa el a kitöltési útmutatót!

Ha elkészült a kitöltéssel, ellenőrizze le a nyomtatványt a programban, majd a "Kapcsolat a Cég/Hivatali Kapuval" menüpont alatt jelölje meg elektronikus beküldésre. Az elkészült, elmentett .kr kiterjesztésű fájl helyéről a megjelölés végén kap információt.

Feltöltés a Központi Rendszerbe

Hirdetményét az ÁNYK programból is feltöltheti a "Kapcsolat a Cég/Hivatali Kapuval" menüpont alatt megjelölve a közvetlen beküldést, amennyiben ügyfélkapus és hivatali kapus jogosultsággal rendelkezik.

A feltöltést a https://tarhely.gov.hu/levelezes/ weboldalon is megteheti, miután az Ügyfélkapun keresztül bejelentkezik személyes ügyfélkapus felhasználónevével és jelszavával.

Töltse le és olvassa el a felhasználói leírást

Sikeres belépést követően feltöltheti a korábban elkészített és elmentett .kr kiterjesztésű fájlt. A feltöltés után az Ön hirdetménye a kifüggesztés napján megjelenik a http://hirdetmenyek.magyarorszag.hu/ weboldalon és megtekinthető lesz a levétel napjáig.

Figyelmeztetjük a hirdetmények beküldőit, hogy a hirdetmények megfogalmazásakor vegyék figyelembe az adatvédelmi törvény követelményeit is, mert hirdetményeik az interneten mindenki számára olvashatóak lesznek.